2109517206 ΧΙΟΥ 12, Καλλιθέα info@evgenideio-odeio.gr
hero image
Facebook
 
 
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΩΔΕΙΟ | Διδασκαλία Μουσικών Οργάνων - Διδασκαλία Ανώτερων Θεωρητικών και Σύνθεσης - Διδασκαλία Μονωδίας - Διδασκαλία Βυζαντινής και Σύγχρονης Μουσικής Καλλιθέα Αθήνα


Το Ευγενίδειο Ωδείο προσφέρει, εδώ και πολλά χρόνια, μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών ωδείου για τους μαθητές και τις μαθήτριες του σε ολιγομελή τμήματα. Στο ωδείο μας διαθέτουμε τμήματα για αρχάριους, προχωρημένους, παιδιά ενώ διενεργούνται και ιδιαίτερα μαθήματα μουσικής.

Τα μαθήματα της σχολής διεξάγονται με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας που σε συνδυασμό με τα σύγχρονα εργαλεία αλλά και το εξειδικευμένο καθηγητικό προσωπικό που διαθέτουμε μπορούμε να προσφέρουμε στους μαθητές μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μουσικής εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα σπουδών του Ωδείου μας είναι μοναδικό και δύσκολα θα μπορούσε να είναι συγκρίσιμο άλλα προγράμματα διαφόρων σχολών - ωδείων . Ακολουθούμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση διδασκαλίας που στόχο έχει την εκπαίδευση του μαθητή σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών γνώσεων που πρέπει να αποκτήσει, για να μπορεί να ασχοληθεί με την μουσική σε ερασιτεχνικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο. Στόχος μας είναι η δώσουμε στους σπουδαστές μας όλα τα εφόδια να γίνουν πραγματικοί μουσικοί, ενώ ταυτόχρονα να ενισχύσουν την πνευματική τους καλλιέργεια αλλά και την καλλιτεχνική τους φύση.

 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών ωδείου τις οποίες τις παρέχουμε σε μαθητές ανεξαρτήτου ηλικίας, αρχάριους αλλά και προχωρημένους σε ολιγομελή τμήματα και ευελιξία στα προγράμματα: Πιο αναλυτικά οι υπηρεσίες μας:
   
 
  Διδασκαλία Μουσικών Οργάνων
  Διδασκαλία Σύνθεσης
  Διδασκαλία Ανώτερων Θεωρητικών
  Διδασκαλία Μονωδίας
  Τμήματα Προετοιμασίας για Μουσικά Σχολεία - Πανεπιστήμια
  Διδασκαλία Βυζαντινής Μουσικής
  Διδασκαλία Σύγχρονης Μουσικής
  Μουσική προπαίδεια
  Διαθεματική Προσέγγιση της Μουσικής
  Σεμινάρια, Συναυλίες, Εκδηλώσεις
 
   
  To ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΩΔΕΙΟ, προσφέρει δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα σε διάφορα όργανα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.
 
 
 
 
 
 

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ
Στο Ευγενίδειο Ωδείο σκοπός μας ήταν και θα είναι πάντα η σωστή μουσική εκπαίδευση σε συνδυασμό με την καλλιτεχνική, συναισθηματική και πνευματική αυτοβελτίωση του κάθε μαθητή και μαθήτριας μας.
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να κλείσετε ραντεβού γνωριμίας με το ωδείο μας ή για να μας ρωτήστε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα τμήματα μουσικής αλλά και το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα...